Urządzenia i Akcesoria
Budyń bez laktozy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
1000 g napoju kokosowo-ryżowego
-
6 żółtek
-
100 g cukru kokosowego
-
50 g skrobi ziemniaczanej50 g skrobi kukurydzianej
-
1 - 2 łyżeczki skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
9 g
Kalorie
1037 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min
Jogurt sojowy (wegański)
12 godz. 15 min
Jogurt kokosowy (wegański)
12 godz. 25 min
Płynny budyń – 1200 ml
15 min
Gęsty budyń – 1100 g
15 min
Płynny budyń – 650 ml
15 min
Gęsty budyń – 600 g
15 min
Placki ryżowe z musem jabłkowym
50 min
Deser jagodowy z kaszy jaglanej
40 min
Karmelowy budyń
1 godz.
Muffiny bezglutenowe z musem śliwkowym
1 godz. 45 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min